Hoe schep je ruimte voor innovatie en hoe ga je om met continu veranderende klantwensen? Een flexibel ingericht Microsoft business intelligence platform kan daar uitkomst bij bieden. Maar hoe bouw je zo’n dataplatform op? En hoe krijg je een organisatie zover dat ze daar optimaal gebruik van kan en wil maken?

Op www.microsoft-businessintelligence.nl vindt u alles over het opbouwen van een Microsoft dataplatform voor uw organisatie. En daarbij alle informatie en praktische tips over hoe u uw organisatie meeneemt in de cultuurverandering die data-gedreven werken met zich meebrengt.

Digitale, Nederlandstalige bibliotheek over business intelligence en het Microsoft dataplatform

De site is bedoeld als digitale, Nederlandstalige bibliotheek voor iedereen die de kracht van data wil ontdekken. Voor iedereen die misschien al is begonnen met het creëren van die technologische mogelijkheden, maar in de praktijk het gebruik of het resultaat ervan ziet achterblijven.

Wilt u meer weten over de functionaliteit van Power BI? Neem dan een kijkje op www.microsoftpowerbi.nl. Meer over geïntegreerd delen van BI dashboards en andere informatie in een cloud based digitale werkomgeving vindt u op www.office365-microsoft.nl.

Whitepapers, video’s en blogs

Op microsoft-businessintelligence.nl vindt u whitepapers van Motion10’s en Microsoft’s experts op het gebied van business intelligence, en video’s van de Microsoft productteams voor SQL 2016 en Azure. De business paper “Meer customer centric met data” staat momenteel centraal. Deze paper is bedoeld voor CIO’s en business managers die willen weten waar te beginnen om meer data-driven te gaan werken.

Data-driven en customer centric werken

Op de blogpagin houden we u up-to-date met de nieuwste inzichten in het praktische gebruik van Microsoft business intelligence in een organisatie. Ook zullen zullen we periodiek nieuwe whitepapers en video’s beschikbaar maken. Alles vanuit de centrale vraag: hoe zorg je ervoor dat mensen in een organisatie data-gedreven en klantgericht gaan werken, en hoe ondersteun je die werkwijze met technologie?

Download direct de gratis paper

Wilt u de echte waarde van uw data ook niet onbenut laten? Bezoek dan nu direct de homepage en download alvast de gratis paper.