Continu innoveren met data

Alles wat we consumeren en produceren wordt zo langzamerhand beïnvloed door of zelfs gebaseerd op data. En organisaties die data slim weten te gebruiken, geven hun concurrenten het nakijken. In de business paper “Meer customer centric met data” gaven we antwoord op de vraag “Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie meer klantgericht en data-driven wordt?”

Voor het huidige werk gaan we er vanuit dat u de vorige business intelligence paper gelezen heeft. Dat is geen vereiste, maar zeker aan te raden omdat deze paper op te vatten is als een vervolg op de eerdere. De paper “Meer customer centric met data” kunt u hier op www.microsoft-businessintelligence.nl gratis downloaden. De hoofdvraag voor de business paper “Continu innoveren met data” is:

“Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie continu kan innoveren met behulp van data?”

We delen deze vraag op in drie subvragen:

  1. Hoe komt u tot een slim ingericht dataplatform?
  2. Hoe houdt u Innovatiekracht, Controle, en Adoptie van het platform in balans?
  3. Hoe zorgt u voor continue innovatie?

Omdat lang niet elke organisatie hetzelfde is, zal het instappunt voor iedere organisatie anders zijn. Wij onderscheiden voor deze paper twee niveaus van datakracht, oftewel twee beginsituaties. De stappen in deze paper zullen u helpen vanuit één van deze startsituaties tot het niveau van continue innovatie te komen.

Verandermanagement rondom innovatie en data in vijf praktische stappen

Deze whitepaper is vooral bedoeld voor C-level executives die willen weten hoe je tot een modern, flexibel en veilig dataplatform komt. En hoe je ervoor zorgt dat een organisatie daar effectief gebruik van maakt. Download de paper nu als u deze inzichten niet wilt missen.

Download de paper nu

Verandermanagement is natuurlijk niet alleen van toepassing op business intelligence vraagstukken. Meer over verandermanagement rondom de digitale transformatie vindt u in de whitepaper “Adoptie als vanzelf”, geschreven door strategisch consultant Ron Witjes. U downloadt de paper gratis op de website van Motion10.