Microsoft business intelligence video’s

Bekijk hier de laatste Microsoft SQL Server en Microsoft business intelligence video’s. De video’s zijn grotendeels afkomstig van het YouTube kanaal van het Microsoft cloud platform team. Via deze video’s delen zij de nieuwste inzichten over de vele verschillende functionaliteiten en tools binnen Microsoft SQL Server, Azure SQL, PowerBI en de andere componenten van het Microsoft dataplatform.
Hoe gaat u direct aan de slag met analytics en architecture in de cloud? Welke nieuwe mogelijkheden bieden cloud technologieën ten opzichte van on premises data-oplossingen? En wat te denken van hybride cloud toepassingen?
Andere organisaties hebben wellicht te maken met vergelijkbare uitdagingen als de uwe. Hoe benutten andere organisaties en bedrijven de nieuwe functionaliteiten om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden? Hoe halen zij de maximale waarde uit hun bestaande IT-infrastructuur? U ziet het hier!

Customers using the Microsoft Data Platform

Microsoft SQL Server 2016: Always Encrypted

5CA wendbaarder en meer customer centric met Microsoft BI

Real-Time Operational Analytics in SQL 2016

Azure SQL Database Case Study – Umbraco

Microsoft SQL Server 2016: Stretch Database

The Inspiration for Microsoft SQL Server 2016

Azure SQL Database Case Study – SnelStart

SQL Server Always On Avaliability Groups

quote links

Het belangrijkste resultaat is meer efficiëntie. We hoeven niet meer op verschillende plaatsen te zoeken naar dezelfde data.

Job Mangelmans, CFO bij 5CA

quote rechts