Continu innoveren met data

Verschillende organisaties opereren op verschillende niveaus van datakracht. Maar innovatie met behulp van data wordt voor ieder bedrijf steeds belangrijker. Met deze business intelligence paper helpen we u – afhankelijk van uw situatie – in vijf praktische stappen toe te werken naar een breed geaccepteerd, veilig en innovatief dataplatform.

In de business intelligence paper “Meer customer centric met data” gaven we antwoord op de vraag “Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie meer klantgericht en data-driven wordt?” “Continu innoveren met data” is het vervolg op die paper. We gaan er in dit werk vanuit dat u de eerste paper gelezen heeft. Dat is geen vereiste, maar zeker aan te raden. De paper “Meer customer centric met data” kunt u hier op www.microsoft-businessintelligence.nl gratis downloaden.

We beantwoorden met deze tweede paper drie vragen:

  1. Hoe komt u tot een slim ingericht dataplatform?
  2. Hoe houdt u Innovatiekracht, Controle, en Adoptie van het platform in balans?
  3. Hoe zorgt u voor continue innovatie?

Deze Microsoft business intelligence paper is vooral bedoeld voor C-level executives die willen weten hoe je tot een modern, flexibel en veilig dataplatform komt. En hoe je ervoor zorgt dat een organisatie daar effectief gebruik van maakt. Download de paper nu als u deze inzichten niet wilt missen!