Hybrid and Hyperscale Cloud with SQL Server 2016

 

Innovatieve business intelligence oplossingen hebben technische ondersteuning nodig die ze schaalbaar maken. Met een hybride cloud oplossing van Microsoft kunt u gemakkelijk werkvolumes van uw on premises datacenter naar Microsoft Azure verplaatsen terwijl u continu het overzicht behoudt van de infrastructuur. U kunt hybride toepassingen bouwen die gebruikmaken van bronnen op locatie en in de cloud. En u heeft de beschikking over opslag, back-up en herstelmogelijkheden met verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Microsoft SQL Server 2016 is cloud first, maar zeker niet cloud only. Organisaties kunnen SQL Server gemakkelijk toepassen in een private cloud, public cloud of hybride cloud omgeving, en bekende tools gebruiken voor ontwikkeling en beheer. SQL Server (2016) en Microsoft Azure bieden de mogelijkheden om data en diensten van iedere locatie aan elkaar te koppelen en te gebruiken voor betere inzichten.

Stretch Database, backup naar Microsoft Azure, en availability groups zijn enkele nieuwe features die de schaalbaarheid van uw on premises dataplatform sterk kunnen vergroten. Lees in deze paper alles over de mogelijkheden om aan dergelijke grenzen voorbij te gaan en data en diensten van bijna overal ter wereld met elkaar te integreren en te analyseren. En dus hoe u de kracht van uw bestaande dataplatform kunt maximaliseren.

Wilt u deze inzichten niet missen? Download de whitepaper nu gratis.