Snelle en betrouwbare data-oplossing op het Microsoft business intelligence platform

Met Microsoft business intelligence wordt u in staat gesteld om snel en op gecontroleerde wijze data te ontsluiten. En betrouwbare, consistente gegevens weer te geven. U bent zo in staat om op denksnelheid tot nieuwe inzichten te komen. 5CA gebruikt Microsoft business intelligence om wendbaarder en meer klantgericht te opereren. Bekijk de video om te zien wat dit hen opleverde:

Meer inzicht in eigen processen

Om de dienstverlening aan zowel consumenten als opdrachtgevers te verbeteren, moest 5CA haar inzicht in de eigen processen verbeteren. Om dat te realiseren, hielp Motion10 de organisatie om een geïntegreerde data-oplossing te bouwen op het Microsoft Business Intelligence platform.

Direct aantoonbare verbetering in KPI’s

  • 5CA heeft met de nieuwe dataoplossing meer inzicht in performance en financiële KPI’s. Ze hebben nu ‘one single version of the truth’.

  • 5CA kan mogelijkheden tot kostenbesparing nu eerder zien.

  • De belangrijkste KPI – de bezettingsgraad van call center agents – is nu al verbeterd met 5 tot 10%.

Wilt u ook de waarde van uw data niet onbenut laten?

Met SQL Server (of SQL Azure) is ook uw organisatie in staat om op denksnelheid tot nieuwe inzichten te komen. Uw mogelijkheden:

  • Big data toevoegen aan uw dataplatform – laat de waarde van externe data niet onbenut.

  • Ongeëvenaarde hoeveelheden gegevens ontsluiten en integreren vanuit diverse bronnen.
  • Met behulp van standaard SQL Server componenten wordt u maximaal ondersteund om data op een consistente manier te modelleren en te combineren.

  • Dankzij Master Data Services en Data Quality Services wordt de kwaliteit van gegevens verbeterd, opgeschoond en gematcht.

  • Met Reporting Services en PowerBI kunt u snel en op interactieve wijze informatie visualiseren en presenteren.

Met het Microsoft dataplatform heeft u ten slotte de kans om de voordelen van de cloud op een veilige manier zelf te ondervinden, doordat u het platform met Azure koppelt aan de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud.

Neem nu contact op met onze specialisten

Wilt u weten wat het Microsoft dataplatform uw organisatie te bieden heeft? Neem contact op met onze specialisten en haal de meeste waarde uit uw data, met een betrouwbare en innovatieve data-oplossing.