test 2017-03-21T15:59:23+00:00
128_MOTION10_ANIMATIE

Hoe verbeter ik de efficiëntie van de organisatie en bespaar ik kosten?

Hoe verbeter ik de efficiëntie van de organisatie en bespaar ik kosten? Data & Analytics in de praktijk: de Case van 5CA.

Aan de Slag met AVG

AVG compliance betekent een verandering op vele vlakken. Bijvoorbeeld in uw data management, in technische infrastructuur en processen. Audittrail, Mavim en Motion10 bundelen hun expertises om u hierbij te helpen.

Betere dienstverlening voor de burger dankzij meer inzicht in resultaten

Gemeente Alphen aan den Rijn verbeterde de dienstverlening aan haar burgers met behulp van Microsoft business intelligence.

By | juni 12th, 2017|Categories: BI, Business intelligence, Case, Geen categorie|Tags: , , , , |0 Comments

Nieuwe business intelligence paper: Continu innoveren met data

Deze whitepaper is vooral bedoeld voor C-level executives die willen weten hoe je tot een modern, flexibel en veilig dataplatform komt.

Het zevenlagenmodel en de opbouw van een Flexibel Microsoft dataplatform 3/3

Het zevenlagenmodel en de opbouw van een Flexibel Microsoft dataplatform 3/3   Motion 10 adviseert en hanteert voor dataplatforms het functionele zevenlagenmodel. In de whitepaper “Meer customer centric met data” [...]

Het zevenlagenmodel en de opbouw van een Flexibel Microsoft dataplatform 2/3

Het zevenlagenmodel en de opbouw van een Flexibel Microsoft dataplatform 2/3   Motion 10 adviseert en hanteert voor dataplatforms het functionele zevenlagenmodel. In de whitepaper “Meer customer centric met data” [...]